De totaal installateur van Zeeland
0486 45 13 03
info@tsrzeeland.nl

Dak / Zink

APP

Bij TSR branden wij ook daken en dit doen wij voornamelijk met APP. De standaard dakleer rollen die we met bitumen dichtbranden. Vaak kunnen wij meteen op het oude dak – waar al ooit APP heeft gezeten – een nieuwe laag op branden. Het komt ook voor dat we eerst een onderlaag moeten leggen en die moeten vastmaken. Als we dat gedaan hebben branden we de toplaag erop. We houden natuurlijk rekening met dak doorvoeren of HWA.

Kunststof

Ondanks dat er veel daken bekleed zijn met APP, is TSR begonnen met het maken van kunststof daken. Dit heeft bepaalde redenen:

  • Je stookt niet meer met een brander maar met hete lucht. Dit is veiliger.
  • De rollen zijn lichter
  • Het is milieuvriendelijker
  • Het is duurzamer

Bent u benieuwd naar een kunststof oplossing of benieuwd naar het prijsverschil?Vraag dan gratis een offerte aan. Wij werken die graag voor u uit!

Isolatie

Het isoleren van een dak is goed voor het besparen van energie en dus het besparen van kosten. Soms ziet men bij daken dat het dauwpunt verkeerd ligt waardoor er condensvorming ontstaat. Dit zorgt er dan voor dat het hout nat wordt en kan gaan rotten. Met onze kennis en ervaring zal dat echter niet gebeuren want wij staan gerant voor een goed geïsoleerd dak.

Zinkwerk

Van HWA leidingen tot goten en dakranden. Zinkwerk geeft een mooie tint aan uw woning en daarom vragen onze klanten vaak om dit te realiseren. Wij beschikken over het vakmanschap om voor elke hoek of bocht een oplossing te maken en ervoor te zorgen dat alles er netjes uit komt te zien. Wij kunnen het zink zelf zetten, hier hebben wij speciale professionele apparatuur voor.

© 2024 TSR Zeeland - realisatie website door Van Dongen Online