De totaal installateur van Zeeland
0486 45 13 03
info@tsrzeeland.nl

Verwarming

CV-Ketels

Atag

Elke huishouden heeft warmte nodig en die warmte wordt geleverd door een CV ketel. Het is belangrijk om een ketel te kiezen die een goed rendement heeft en lang meegaat. TSR is ATAG Selectdealer en daardoor hebben we een ruim aanbod in ketels. Wij kiezen voor ATAG omdat ze een uitstekende service leveren naar hun klanten, net zoals wij dat doen naar onze klanten. Daardoor kunnen we bij storingen of problemen altijd snel handelen en indien nodig contact opnemen met ATAG. 

Ook wordt de RVS warmtewisselaar in de ATAG ketels als een van de beste getest en hebben de ketels een uitstekend rendement. Samen met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de juiste ketel in uw huis en/of bedrijf. Bent u benieuwd naar wat ATAG u te bieden heeft dan kunt u altijd eens kijken op de website van van ATAG of (uiteraard) contact met ons opnemen

AWB

Naast ATAG bieden we ook AWB ketels aan. Dit zijn ook uitstekende, compacte ketels, die makkelijk te bedienen zijn. Uiteraard zijn dit ook HR-ketels. Wilt u graag meer informatie over AWB? Neem dan contact met ons op zodat we u kunnen adviseren over welke ketel u het best kunt nemen

Service

Bij TSR hechten we veel waarde aan goede service. We proberen onze klanten zo goed mogelijk van advies te voorzien en altijd snel te helpen. We zijn 24/7 bereikbaar en wanneer we niet (kunnen) opnemen, bellen we u altijd binnen 2 uur terug.

Onderhoud

Het is erg belangrijk dat een CV-Ketel goed onderhouden wordt, zodat deze langer mee gaat en minder storingen krijgt. TSR gebruikt geavanceerde meetapparatuur om ervoor te zorgen dat uw ketel veilig en goed afgesteld staat, wat zorgt voor een ideale verbranding. Wat houdt onderhoud precies in en waarom zou u uw ketel door TSR laten onderhouden:

  • Het meest belangrijke van het onderhoud is nakijken of de ketel geen verkeerdere verbranding maakt. Zou dit wel het geval zijn dan kan er koolmonoxide vrij komen. Dit gas is erg gevaarlijk voor de gezondheid. Koolmonoxide is reukloos en is met het blote oog niet te zien. Bij een onderhoudsbeurt kijken we of de ketel goed is aangesloten en of er geen koolmonoxide vrijkomt.
  • In een CV-ketel zitten mechanische onderdelen. Deze kunnen naar verloop van tijd kapot gaan. Wij, als officiële ATAG Selectdealer, hebben deze onderdelen vaak op voorraad. Daardoor kunnen wij u snel helpen wanneer u getroffen wordt door een storing van uw ketel of wanneer uw ketel kapot gaat.
  • Een ketel maakt door de jaren heen aardig wat stookuren. Door het stoken ontstaat er vuil in de ketel en dit zal eens in de zo veel tijd schoongemaakt moeten worden. Het schoonmaken doen wij erg zorgvuldig en we controleren bij het schoonmaken alle onderdelen van de ketel.

Wij onderhouden de ketel een keer in het jaar, zodat deze altijd goed zijn werk zal blijven doen en u met een gerust hart gebruik kunt maken van uw verwarming.

 

Heathers & Nivolairs

TSR beschikt ook over de kennis om een complete hal of compleet bedrijfspand van warmte te voorzien. Wij hebben ervaring  met heathers, Nivolairs en andere apparaten om de gewenste temperatuur in uw hal/bedrijfspand te realiseren. Wilt u een offerte opvragen of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan nu contact op.

 

Vloerverwarming

Waarom u niet meer zonder vloerverwarming kan

In de hedendaagse huizenbouw is vloerverwarming een standaard goed geworden. Bij TSR leggen we sinds jaar en dag vloerverwarming-systemen aan. Vloerverwarming is ideaal voor de behaaglijkheid in uw huis en bedrijfspand, het is lekker warm aan de voeten en u heeft geen last meer van onhandige radiatoren die in het zicht hangen.

Daarnaast is een vloerverwarming financieel voordeliger omdat u minder hoeft te stoken voor een warme ruimte.

Kortom, de beste manier om uw huis te verwarmen!

Hoe werkt (het aanleggen van) vloerverwarming

Vloerverwarming bestaat uit lange buizen die onder uw vloer komen te liggen. Vloerverwarming wordt dus gelegd voordat de vloer zelf wordt gelegd of gestort. De buizen worden in het patroon van een slakkenhuis gelegd en komen 15  of 10 centimeter  uit elkaar te liggen. Daardoor wordt de gegenereerde warmte gelijk verspreid over de vloer zodat de ruimte overal even warm zal zijn.

© 2024 TSR Zeeland - realisatie website door Van Dongen Online